Onze diensten

PROMOTIE

PROMOTIE

Promoot hetgeen wat uw bezighoudt!

Promotiemateriaal word bij Jeboo geheel naar uw wensen gemaakt. Eerst kijken we naar wat voor soort promotiemateriaal gemaakt dient te worden. Daarna zullen we kijken wie de doelgroep is die te bereiken is. Vervolgens gaan wij aan de slag uw promotiemateriaal op maat te maken en bij u af te leveren. Wij ontwerpen net zo lang tot u helemaal te vrede bent.

WEBSITES

WEBSITES

Ook online goed vindbaar!

Uw website is tegenwoordig een van uw visitekaartjes. Uw potentiële klanten zoeken u vaak eerst op alvorens ze met u contact opnemen. Het is daarom erg belangrijk dat u dit “visitekaartje” goed hebt geregeld.

Uw website moet aanspreken en uw teksten en afbeeldingen moeten passen bij hetgeen dat u wilt uitstralen. Indelingen dienen op de juiste plek te staan. Tot slot is het belangrijk dat uw website technisch goed in elkaar zit en te alle tijden online is.

SOCIAL MEDIA

SOCIAL MEDIA

Tijdrovend of een unieke kans?

Bent u een ondernemer en denkt u eraan Social Media te gebruiken om uw onderneming te promoten maar u heeft het idee dat er veel tijd en energie in gaat zitten? Of u bent nog niet helemaal thuis in Facebook, Twitter en of LinkedIn? Jeboo kan kan u hierbij helpen!

Wij kunnen voor u de basis leggen voor uw pagina. Met unieke profielfoto’s en omslagfoto’s zet u de eerste stap. Maar u wilt natuurlijk ook berichten plaatsen met daarin uw acties, aanbiedingen, werkzaamheden, etc. Ook voor de invullen en/of aanvulling bent u bij Jeboo aan het juiste adres. Als u een actie of bericht wilt posten hoort daar natuurlijk een afbeelding bij. Jeboo kan deze uiteraard voor u ontwerpen, zodat u een unieke afbeelding bij uw bericht heeft. Hierdoor worden uw geplaatste berichten een stuk interessanter voor uw volgers/likers.